• Subcribe to Our RSS Feed

Over ons

Met een team van enthousiaste en zeer ervaren medewerkers levert Van Vleuten Recruitment diensten op het gebied van werving & selectie en detachering aan middelgrote en grote organisaties binnen de zakelijke dienstverlening (B2C & B2B).

Wij helpen werkgevers en werknemers elkaar te vinden in goede en slechte tijden.

• +Wie

Wij zijn gedreven professionals met passie voor de juiste match!

• +Missie & Visie

Missie: Wij zijn een bedrijf dat gepassioneerde kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt.

Visie: Werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen door een persoonlijke aanpak en hun de mogelijkheid bieden om het beste uit de (aankomende) arbeidsrelatie te halen. Een win-win-situatie voor kandidaat en opdrachtgever. Passie vindt Passie.

• +Werkwijze

Samenwerken met Van Vleuten Recruitment zult u als zeer prettig ervaren. Door persoonlijke betrokkenheid en interesse in u en uw organisatie kunnen wij een uitstekende match maken tussen ervaren en gekwalificeerde professionals en uw aanvraag. Onze werkwijze is betrouwbaar, zorgvuldig en persoonlijk!

Inventarisatie

Aan de hand van uw capaciteitsvraagstuk en persoonlijke voorkeuren zal uw adviseur direct een inschatting geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Uw adviseur stelt voor u een functieprofiel op en bespreekt met u welke dienst van Van Vleuten Recruitment hiervoor het meest geschikt is.

Selectie professionals

Van Vleuten Recruitment beschikt over een grote database met ervaren en gekwalificeerde professionals en een ruim opgezet netwerk. Uw adviseur zal met een aantal geschikte professionals persoonlijk in gesprek gaan om de beste drie voor u te selecteren. Aan de hand van uw selectiecriteria worden CV, diploma’s en referenties nauwkeurig gecontroleerd..

Uw adviseur zal u per e-mail een voorstel doen van deze top 3 professionals met een uitgewerkt CV, persoonsbeschrijving, motivatie, referenties en beschikbaarheid.  Tevens krijgt u inzicht in de kosten.

Kennismakingsgesprek

Als u het met ons voorstel van kandidaten eens bent, maken we een afspraak voor een selectiedag. U kunt dan persoonlijk met hen kennismaken en zelf bepalen wie de beste professional voor uw vacature is.

Nabespreking

Na de kennismakingsgesprekken evalueert u alle kandidaten met uw adviseur van Van Vleuten Recruitment. Na de evaluaties worden er vervolgafspraken gemaakt met alle betrokken partijen en deze worden vastgelegd in een dossier.. Vanuit Van Vleuten Recruitment krijgen de professionals direct een terugkoppeling van het gesprek of er een keuze is gemaakt door de opdrachtgever.

Periodiek contact en bezoek

Na een succesvolle bemiddeling zal uw adviseur, in overleg met u en onze professional nog een paar keer op bezoek komen om de voortgang van het project te bespreken.

Van assessments tot ondersteuning bij functioneringsgesprekken

Assessments en ondersteuning bij functioneringsgesprekken behoren tevens tot de mogelijkheden. Graag kijken we samen met u naar wat het beste past bij uw organisatie.

vvcc-logo-wit-e1380252414846

Hit Counter by technology news