• LinkedIn
 • Subcribe to Our RSS Feed

Kandidaat

Bij een werving en selectie procedure stelt Van Vleuten Recruitment ú als kandidaat centraal. Indien u geïnteresseerd bent in een van onze vacatures, ontvangen wij graag uw CV met motivatiebrief. Bij voldoende overeenkomsten tussen u en het profiel van de functie, nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

van vleuten recruitment

 • +Detachering

  De meest voorkomende vorm van detacheren is een overeenkomst voor bepaalde tijd. We spreken dan van tevoren met u af hoe lang de opdracht gaat duren en daarna stopt de overeenkomst.

 • +Werving & Selectie

  Werving & Selectie is een perfecte manier om voor een werkzoekende professional aan een nieuwe baan te komen en zekerheid te behouden.

  Inschrijven bij Van Vleuten Recruitment is een perfecte manier voor een werkzoekende professional om aan een nieuwe baan te komen en zekerheid te behouden.

  Wij begeleiden u in uw zoektocht naar een nieuwe functie. We kijken wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen, ambities en ervaring en zoeken naar de geschikte opdrachtgever. In overleg met u plannen we een sollicitatiegesprek. Uiteraard bereiden we u daar goed op voor. Wanneer u en de opdrachtgever positief zijn, gaan we voor u in onderhandeling over de best mogelijke arbeidsvoorwaarden bij uw nieuwe werkgever. Open sollicitatie versturen?

  Solliciteren

 • +ZZP-er

   Werk bij verschillende opdrachtgevers in verschillende functies, zowel in het bedrijfsleven als in non-profit organisaties.

  Wij zijn altijd op zoek naar ZZP-ers die passie voor hun werk hebben. Inschrijven voor onze ZZP-pool?

  ZZP-pool

 

vvcc-logo-wit-e1380252414846


Hit Counter by technology news